Tunjukkan “mood” Pokok Korang

Kalaulah pokok boleh bercakap, senang sikit kita nak jaga. Sebab tu la terciptanya Digital pot daripada Junyi Heo. Pasu ini boleh menunjukkan ekspresi muka yang menggambarkan keadaan pokok pada ketika itu. Nasib baik tunjuk ekspresi muka je, Kalau berbunyi tak tidur malam la korang sebab dengar pokok tu berleter :dsadsad:

Meja Daripada Kotak

Meja ni biasanya sesuai untuk designner ataupun pelajar (macam aku, time kat kolej, kene buat keje kat lantai…sakit pinggang :dsadasccc: ). Meja ini direka daripada kepingan Cardboard (biasanya dijual Rm5 kat kedai saiz AO) dan dicipta oleh Sruli Recht. Meja ini juga sangat ringan, kemas dan sesuai dibawa kemana-mana tapi… Read more