Gambar ilusi!

Salam.. Hye.. Untuk entri kali ni, aku ada permainan untuk kalian sume.. Siapa berani, leh cuba.. Di ingatkan, bagi yang ada masalah kencing malam, tidak digalakkan dan dinasihatkan supaya tidak main permainan ni. ok? permainan yang cukup menarik kalau kalian mampu menumpukan perhatian.. tumpukan sepenuh perhatian, dan tgk betul –… Read more

10 Cara Menakutkan Jiran Anda

1.) Kat halaman belakang, gali 2-3 batas berbentuk kubur kemudian letakkan papan dan kain putih. Bila jiran tegur nanti, kata “Takde apa-apa tu. Saya nak tanam sayur… .nak berkebun”, sambil menyiram air mawar keatas ‘kubur tipu’ tu… . lagi wangi lagi real… 2.) Bila jiran tengah menonton TV di ruang… Read more

Rahsia Mata Wanita

Dari mana datangnya cinta? Dari mata turun ke hati. Mata juga mengungkap pelbagai makna – firasat tersirat. Namun firasat ini hanyalah sekadar menambah pengetahuan, tentang tingginya rahsia pusaka Melayu lama yg kaya dgn pelbagai ilmu tilikan tentang insan bergelar WANITA. Sejauhmana kebenaran tidaklah diketahui dan mungkin sekadar kebetulan semata-mata…. SAIZ… Read more

8 Ciri Lelaki Buruan Wanita

Jangan hanya fikir kamu sahaja yang tahu memilih kerana ada kalanya wanita lebih cerewet dalam soal memilih pasangan hidupnya. Fikirkan sejenak apa kemahuan golongan hawa ini yang mungkin tersirat daripada pengetahuan lelaki.. 1. Yakin Pada Diri Keyakinan diri adalah kualiti penting yang sering di cari oleh wanita, lekukan sesuatu perkara… Read more

The Happening yang Hampeh

Ahad lepas aku pergi tengok wayang kat Megamall kuantan dengan Shahrul, tengok cerita the happening ni. Mula-mula tu ingat citer seram, takut pulak nak tengok. Tapi si shahrul ni nak tengok sangat, terpaksa la tabahkan hati tengok citer ni. tapi rupa-rupanye bukan citer seram…fuh, selamat..hehe