Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat: Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat plak sape yang buat. Tapi aku rase klau buat design bangunan macam tu mesti gempak :korek2: Daripada http://malaysiacelebs.blogspot.com p/s: Rasenye… Read more

Gara-gara tak Update WordPress

Kira-kira pukul 3 pagi tadi, sesuatu yang dasyat berlaku. Aku rasa macam dah tak mampu buat ape-ape.. Tiba-tiba blog aku jadi kosong…..ohhh.. TIDAKKK :merana: Mungkin sebab aku tak upgrade lagi ke wordpress 2.5.1, aku pun mengambil langkah drastik baiki bende tu cepat-cepat sebelum subuh. Pastu blog ni balik macam asal… Read more

Download dari youtube, metacafe , dll..

Salam.. Kalini ada sedikit ilmu yang hendak dikongsikan.. kat sini tentu ramai pengguna yg selalu menggunakan web seperti metacafe, tiubKamu, fyroo, dll.. hehe. Nak tunggu buffer tu adalah satu penyeksaan kan? kekadang tak abis buffer pun.. jd, apakata korang guna alternatif lain.. iaitu dgn download kan video tu, dlm format… Read more