Rahsia Diri -Siri Capricorn

Ciri Positif Orang yang lahir pada tarikh antara 21 Disember hingga 19 Januari dikatakan bernaung di bawah zodiak Capricorn, yang berlambang kambing. Anda mengutamakan kejayaan, status, kedudukan, reputasi, kesetiaan, penumpuan, di samping berkebolehan menyelesaikan masalah, bertanggungjawab, memperlihatkan kebijaksanaan, dan keseriusan belajar melalui pengalaman. Ciri Negatif Walau bagaimanapun, ada kalanya anda… Read more

Hotel di China -Mesra Alam

Songjiang, berdekatan dengan Shanghai makin lama makin terkenal dengan industri perlancongan disebabkan keunikan lanskap dan keindahan alam semulajadinya. Dan sekarang diorang tengah buat Songjiang Hotel yang dijangka dapat menarik lagi ramai pelancong. Ape yang Best??

Tandas Awam di SWITZERLAND

Salam. Harini mau tunjuk pasal toilet ler. Posting ni dah berangkai dgn post sebelum2 ni..iaitu design unik di singapura (dinding cermin), dan restoran tandas di taiwan.. walaupun masing – masing tiada kaitan. sukati aku la nak kait kan, tul tak? tiada bau busuk yg akan kuar dari blog ni, harap… Read more