Bandar Karpet Merah

Bandar karpet merah ni dikenali sebagai ‘City Lounge’ yang terletak di St. Gallen, Switzerland. Ia telah Di inspirasikan oleh Carlos Martinez dengan Pipilotti Rist, dalam keputusan pertandingan yang dianjurkan untuk mereka satu kawasan ala-ala ruang tamu di kawasan umum. A red carpet flows all around the buildings, recreating places to… Read more

Buat Animasi gif guna photoshop & photoscape

Sebenarnya senang je nak buat animasi gif ni, guna photoshop pun boleh. Tapi kalau nak cepat guna photoscape. Korang boleh tengok tutorial guna photoshop tu kat creativetechs.com dalam bahasa inggeris. Kalau korang dah tak faham sangat, korang try translate dalam bahasa melayu guna citcat.com Tutorial untuk buat photoshop susah la… Read more