Basikal Lipat-Lipat

Dulu time kecik-kecik teringin nak lipat-lipat basikal masuk dalam beg senang sikit…hehe. Sekarang basikal ni dah direka pun. Lipat pastu masuk dalam beg. Smart tu memang la Tapi…..berat dier 5.5kg. Tak larat aku nak bawak..huhu :nangis2:

Kartun “Mahathir Mohamad”

Jalan-jalan kat kedai buku popular, pastu tertarik dengan tajuk buku ni “mahathir mohamad”. Terus aku beli. Buku ni menceritakan kisah Tun Mahathir dari kecik sampai lah dia letak jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia. Ape yang best, buku ni dalam bentuk komik… lagi senang nak paham. Ni serba sedikit sedutan daripada… Read more

Lady Leaya dah 20 tahun..hehehe

Shifaa & eSempoi.com Hepi besday kat kawan baik aku yang sorang ni, dah 20 ye ko ek…hehehe. Dier ni pengkritik blog ni jugak, pastu guna nickname lady leaya, Dier ni la yang jage & membebel kat aku, suruh aku makan ubat time aku sakit (aku ni payah sikit nak makan… Read more

Lubang apa?

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik. 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M

12 Alasan lelaki tamatkan Zaman Bujang

Antara 12 alasan golongan lelaki bersedia mengakhiri zaman bujang: Pelengkap hidup Lelaki merasakan bahawa setiap fasa hidup yang mereka tempuhi sudah menghampiri ke tahap yang sempurna. Mempunyai pekerjaan yang tetap, kewangan yang mencukupi dan memiliki pasangan yang serasi, membuatkan mereka memikirkan masa depan yang lebih bahagia dengan sebuah ikatan perkahwinan…. Read more

Penjara Pudu..

Kenapa penjara pudu ditutup? LUANGKAN LAH MASA ANDA UNTUK MENGHAYATI KISAH MISTERI DI SEBALIK IBUKOTA KUALA LUMPUR….. Berlaku di Penjara Pudu Kuala Lumpur di suatu ketika dulu.Hanya boleh disebarkan pd org2 tertentu sahaja… Sebelum Penjara Pudu ditutup dulu pernah diceritakan bahawa terdapat 1 bilik dipanggil “Bilik Terakhir”. Dibilik inilah seringnya… Read more

Rahsia Disebalik kelahiran dan Pasangan Ideal

Kalau anda dilahirkan pada 1hb, 10hb, 19hb, 28hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no. no.1 Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah… Read more

AQUARIUS: YANG RASIONAL

Ciri Positif Orang yang lahir pada tarikh antara 20 Januari hingga 18 Febuari dikatakan bernaung di bawah zodiak Aquarius, yang berlambang gelombang (alur air). Anda meminati pengembaraan, berjiwa kemanusiaan, ingin tahu, ada semangat berontak, bersikap spontan, progesif, persahabatan, hak asasi, berkumpulan, dan manfaat manusia. Ciri Negatif Walau bagaimana pun,ada kalanya… Read more