Kartun “Mahathir Mohamad”

Jalan-jalan kat kedai buku popular, pastu tertarik dengan tajuk buku ni “mahathir mohamad”. Terus aku beli. Buku ni menceritakan kisah Tun Mahathir dari kecik sampai lah dia letak jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia. Ape yang best, buku ni dalam bentuk komik… lagi senang nak paham. Ni serba sedikit sedutan daripada… Read more

Lady Leaya dah 20 tahun..hehehe

Shifaa & eSempoi.com Hepi besday kat kawan baik aku yang sorang ni, dah 20 ye ko ek…hehehe. Dier ni pengkritik blog ni jugak, pastu guna nickname lady leaya, Dier ni la yang jage & membebel kat aku, suruh aku makan ubat time aku sakit (aku ni payah sikit nak makan… Read more

Lubang apa?

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik. 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M