7 Kesilapan Lazim Dalam Mengurus Wang

JIKA anda bercadang mengukuhkan kedudukan kewangan, anda mesti mengenal pasti terlebih dulu kesilapan pengurusan kewangan yang lazim dilakukan supaya anda dapat belajar daripadanya. Gagal Merancang Alasan yang selalu diberikan oleh mereka yang tidak merancang kewangan ialah “Saya sibuk dengan kerja dan keluarga hingga tidak sempat untuk menguruskan kewangan saya”. Sebenarnya,… Read more

22 Ciri Orang Mencintai Kamu

1. Orang yang mencintai kamu tak pernah memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu yang dia tahu di matanya hanya ada kamu satu2nya. 2. Kalau kamu sudah memiliki kekasih dia tak peduli,yang penting bg dia kamu bahagia dan kamu tetap impiannya. 3. Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu seadanya,dimatanya kamu… Read more

Kisah awan biru. (untuk lelaki sahaja)

Tersebut la kisah ade satu tempat ajaib yg dinamakan awan biru.. kisah awan biru ni camni..kat dalam ni ade la benda yang menarik

Shopping Mall di Jepun

Namba Parks, Japan sebenarnya sebuah pusat membeli-belah. Apa yang menariknya tempat ni lengkap dengan design lanskap

Konsep handphone Eiffel Tower

Sape tak kenal dengan Eiffel Tower kat Paris tu kan… MobiFrance, kini telah memperkenalkan handphone berkonsepkan menara terkenal tu.

Nokia Gulung-gulung

Nokia sekarang nak cuba design handphone yang lain daripada yang lain pulak -scroll-style. Boleh gulung-gulung.

Kereta Konsep Tembikai

Pemilik kereta ni macam suka giler kat tembikai, sampaikan kereta dier pun nak nampak macam tembikai