Re-boot!

Anda semua ada laptop? ada PC? Selalu tak ada masalah hang? Kalau guna software yang tak compatible, mungkin akan mengalami masalah hang.. atau pun anda ada buat perladangan dan penternakan virus secara besar – besaran dalam laptop dan PC, itu juga penggalak berlaku nya hang. Di bawah ni adalah cara… Read more

Roti berdarah.

Mayat dan anggota badan yang berdarah. Apa kaitannya dengan roti kan? Kalau roti ada kaitan dengan mayat dan anggotan badan yang berdarah pulak, apa masalahnya? hahaha. Ini kreativiti masing – masing. Bagi penggemar roti, tak kisah la dari jenama apa pun. Diharap gambar – gambar di bawah ni tidak menjejaskan… Read more

Kenangan dahulu.

Kuala Lumpur sekarang penuh dengan kemajuan. Bangunan tinggi – tinggi.. Berwarna warni dengan ragam manusia. Sekarang kuala lumpur penuh dengan kunjungan, siang mahupun malam. Mesti ada antara kita yang belum pernah tahu wajah disebalik kemegahan yang ada sekarang kan? Bagaimana wajah kuala lumpur yang dahulu nya? Bagi yang pernah mengalami… Read more

Tak boleh Update- Celcom Broadband buat Hal

Sori semua, nampaknya dah hampir 3 hari takde post baru. Aku bukan sengaja, internet aku terlampau slow sampai aku nak masuk kat blog sendiri pun problem. :jahat:

Celcom ade broplem bile aku nak upload gambar @ download gambar…

Hoho..jangan suruh aku pegi Cc, sebab aku tak suke pegi sane.

Kucing Nak Bunuh Korang

Percaya atau tak, sebenarnye kucing kesayangan korang terlibat dalam satu konspirasi untuk membunuh korang. Diorang pun tak dapat tolong korang, sebab tu memang dah jadi tabiat diorang. Tak percaya? Cuba tengok tanda-tanda ni…. kalau korang kucing kesayangan korang ade sikap-sikap macam ni baik korang hati-hati..huhu

Oh.. Pokemon dan Pikachu

Heh, sape tak kenal dengan kartun kiut-miut ‘pokemon’. Dulu memang aku layan katun ni, minat habis. Tapi minah ni lagi minat giler dengan pokemon ni sampai penuh rumah dia dengan koleksi pokemon

eSempoi.com Bakal Mati tahun Depan?

Salam… aku nak bagitau domain blog ni kene renew sebelum 24hb disember ni. Ni bermakna kalau aku tak renew, takde la blog ni…haha. Sebenarnya aku agak hilang semangat, aku tak tau nak buat ape semuanya kerana seseorang. Aku tak tahu khabar berita dier ni… sihat ke tak? ok ke tak? Cume aku harap dier contact aku semula…macam dulu.

Salah Satu Cara Nak Elak Kemalangan Jalan Raya

Aku rase selain speed-trap ape kate buat macam ni, heh…gerenti kereta yang lalu kat sini perlahankan kenderaan diorang

AdSense + Chitika | Premium Contest: Menangi Google Android G1 phone, Blackberry Storm, atau iPhone

Wah, semenjak chitika jadi kawan baik google makin makin sayang pulak kat diorang ni…haha. Tadi baru je aku dapat email, chitika buat pertandingan perletakkan adsense + chitika yang terbaik. Hadiah pun best!!

Tatoo 3D

Ehemm…. bertatoo adalah HARAM bagi umat islam ek. Ni untuk tengok-tengok je. Sila jangan berangan-angan nak buat ye.