Design Corak Lantai

Kalau korang pergi pasar raya, taman ataupun rumah makcik korang, macam-macam corak lantai korang dapat tengok, bentuk bunga la.. bentuk petak-petak, kayu dan macam-macam lagi. Korang jangan tak tahu corak lantai boleh beritahu kita tentang umur, jantina atupun personaliti pemilik. Ada yang unik, menarik tapi…ada jugak yang boring.

Kepala Babi dalam Surau UM

Ya allah sape punye keje ni. Sedih betul aku tengok kejadian ni. Ape la motif orang tu letak kepala babi ni?? Letak kat rumah Allah pulak tu… Hurm bawak-bawak la bertaubat. Apa makna ini semua.Ini dah lebih. Babi adalah simbol penghinaan untuk orang melayu dan islam. Dah la babi, letak… Read more

Karpet Berlumut

Pernah tak korang rasa memijak lumut? Rasa segar dan nyaman kan? Karpet berlumut direka bagi merasai kesegaran tersebut walaupun ketika berada di rumah.  Ia direka oleh Nguyen La Chanh sangat sesuai diletakkan dibilik air kerana persekitarannya yang lembab dan berair.

Jom Guna WordPress

Bercadang nak berpindah ke wordpress??  Bagus la. Sebenarnya aku nak jawab soalan sarell yang tanye kat ruangan chatbox aku: salam, nak tanya sesuatu.. kalau dari blogspot nak tukar ke wordpress leh ke? kna charge x? n kalau nak modified tmplate n bawa domain lama? First sekali korang kene ade domain… Read more

Teknik buat duit melalui ebay -Berkesan atau Tidak??

Dua tiga hari lepas aku baru sahaja membeli ebook dari sifulan ni, secara keseluruhannya aku memang puas hati dengan ebook ni, RM50 sungguh berbaloi untuk dapatkan ilmu beliau. Aku boleh cakap teknik buat duit dengan ebay ni 95 % lagi senang dari buat blog.

Tanpa seurat benang….18SX (shhy! look around b4 open)

Ishh…aku pun segan nak buat post ni, tapi atas permintaan ramai aku buat la jugak post ni…Lady leaya la yang start dulu ni… dier hantar email ni kat aku. Salah kan dier jangan salahkan aku kerana buat post lucah ni..haha

NASA – MARS bertukar arah

Bila membaca pasal tazkirah khai, terus aku cari info pasal ni… Aku rasa sebagai umat islam kita patut tahu. Jangan ambil sambil lewa je hal ni…

Topup Free dalam masa 24 jam

Hari ni aku nak bagi topup RM10 kat mane-mane pembaca sempoi yang bagi komen kat sini dalam masa 24 jam. Kebetulan roommate aku ni agen topup jadi takde masalah la nak bagi. (untuk maxis dengan celcom je)