5 Tempat tercemar didunia.

No. 1 – Bandar Chernobyl terkenal dengan letupan Reaktor Nuklear pada tahun 80an yang menyebabkan radiasi tersebar ratusan kilometer malah 100 kali lebih besar dari kesan Bom Atom di Hiroshima & Nagasaki. Dengan kepadatan penduduk 135 000 orang keseluruhan kota Chernobyl telah di kuarantin sehingga kini setelah puluhan tahun masih… Read more

Sushi dolphin.

Siapa peminat sushi? pernah makan sushi dolphin? pernah tengok cara – cara diorang mendapatkan daging ikan dolphin? hihi. siapa yang takut darah, sila jangan tengok.. nanti muntah darah pulak.

Kenapa tak Update??

Maaf la, bukan sengaje ye. Dengan kelajuan broadband aku ni, menyebabkan aku tak boleh upload beberapa gambar….tapi akhirnye aku dapat penyelesaiannye.. teruskan membaca..

Budak 13 Tahun Jadi Bapa

London : Alfie Patten semalam mengaku dia tidak tahu harga lampin. “Mahal agaknya,” kata Alfie, 13 tetapi mempunyai wajar seperti budak berusia lapan tahun. Dia menjadi bapa empat hari lalu selepas teman wanitanya, Chantelle Steadman melahirkan bayi mereka, Maisie Roxanne. Alfie menceritakan bagaimana dia dan Chantelle, 15 memutuskan untuk tidak… Read more

Gambar iklan.

Pengiklanan memerlukan idea yang menarik untuk menarik minat pengguna. Contoh nya di televisyen, iklan yang menarik bagi aku ialah iklan maxis. Dia guna lukisan yang dipotong dan hanya jari untuk mengiklan produk maxis. Gambar – gambar kat bawah ni merupakan antara idea pengiklanan yang menarik dan kreatif.