Kucing Bersayap di China

CERITA 1 Sebenarnya, fenomena kucing bersayap ini bukanlah yang pertama kali. Anak kucing ni sebenarnya dilahirkan normal kemudian mula tumbuh bulu membentuk sayap.

Masjid Besi- Landmark Baru di Putrajaya

Aku ingat lagi waktu tu aku datang ke putrajaya ( setahun lepas) lawatan Part 4 untuk subjek construction, tiba-tiba aku nampak bangunan ni, aku tertanya-tanya, Ape tu? Masjid ke? Takkan la Putrajaya nak buat dua masjid kot…… Sekarang aku baru tahu ia memang masjid…er, 2 buah masjid di Putrajaya? ermm..maknanya… Read more

Pokok berbuah bentuk muka orang

Sepohon pokok berbuah bentuk muka orang ni terjadi di thailand, Aku sendiri pun tak sure macam mana pokok ni boleh berbuah macam ni. tapi aku rase cara nak dapat shape kat buah ni same macam buah tembikai petak. So, aku rase diorang letak topeng kat buah ni…hurm..spesis pokok ape ni?… Read more

Ubi Kangkang -Pelik Betul

Ubi kangkang Sejenis ubi berbentuk aneh telah dijumpai oleh seorang penduduk tempatan. Ubi tersebut dinamakan ubi kangkang kerana ia benar-benar menyerupai kaki seorang manusia yang sedang mengkangkang. Penemuan ini mencetuskan banyak tanda tanya dikalangan orang ramai, para pengkaji dan peminat mistik. Adakah penemuan ubi ganjil ini mempunyai kaitan dengan benda… Read more

Korang cedera parah bila pakai baju ni

Kebanyakkan baju ‘wetsuits’ designnya mestilah ada kegunaan ,untuk perlindungan, ada style dan simple…tapi baju ni memang smart la…Dari jauh kita boleh cakap “nape dengan mamat tu??…cedera parah kene gigit jerung ke??” heh…agak tertipu.. Design baju ni ade beberapa jenis pattern, dan dibuat dengan fabric dan ink yang dikhaskan. P/s:aku lagi… Read more

13 Koleksi Bantal unik -Jom Tidur

Baru-baru ni aku asyik tidur je, heh…maklum la tengah berehat cuti semester. Ok, ape kate kalau kita tengok koleksi-koleksi bantal ni.

cover CPU Wall-E (smart siot)

Sape tak kenal dengan icon robot comel disney ni. lagi comel bila buat cover CPU..hehe Wall-E menceritakan kisah percintaan antara robot… 4 bintang aku bagi kat citer ni.. best gak. 1.http://www.mediafire.com/?nwwoknmejzz 2.http://www.mediafire.com/?2ywkmotyiyw 3.http://www.mediafire.com/?2gmm23jhmii 4.http://www.mediafire.com/?1y2ztyjlh3w 5.http://www.mediafire.com/?tiznmigtyvk 6.http://www.mediafire.com/?ddkdd2jjdgd 7.http://www.mediafire.com/?mgyno0jjymy 8(Fixed).http://www.mediafire.com/?xndimutjz1t Pass if need: vnwaze or ware.vn Subtitle: VN: http://www.mediafire.com/?b7tfzxnfjon