cover CPU Wall-E (smart siot)

Sape tak kenal dengan icon robot comel disney ni. lagi comel bila buat cover CPU..hehe Wall-E menceritakan kisah percintaan antara robot… 4 bintang aku bagi kat citer ni.. best gak. 1.http://www.mediafire.com/?nwwoknmejzz 2.http://www.mediafire.com/?2ywkmotyiyw 3.http://www.mediafire.com/?2gmm23jhmii 4.http://www.mediafire.com/?1y2ztyjlh3w 5.http://www.mediafire.com/?tiznmigtyvk 6.http://www.mediafire.com/?ddkdd2jjdgd 7.http://www.mediafire.com/?mgyno0jjymy 8(Fixed).http://www.mediafire.com/?xndimutjz1t Pass if need: vnwaze or ware.vn Subtitle: VN: http://www.mediafire.com/?b7tfzxnfjon

Biarkan shifa seketika

hari ni aku meluangkan sedikit masa untuk update…maaf ye semua…aku dah panik tahap cipan sebab present 11hb mei ni.  Ni soal hidup dan mati aku, aku perlu siapkan keje ni.. Aku terketar-ketar menyiapkan final projek aku ni, tido 2-3 jam je sehari mane taknye. okay,,…sabar ye.. aku pun tak sabar… Read more