Weblog Popular 1Malaysia tawar RM5000

Wah, first time aku jumpe blogger yang begitu baik hati memberi hadiah sehingga RM5000 untuk mencari weblog yang paling popular kat Malaysia… Kalau paling popular, awal-awal blog ni kalah sebab blog ni takde la popular mane…haha, tapi aku menyokong contest-contest macam ni…bagus-bagus, harap-harap blogger-blogger Malaysia makin rajin berblogging. Weblog Popular… Read more

Keunikan pesta Tanglung, Teluk Cempedak

Kalau singgah kat kuantan memang tak sah kalau tak pegi Teluk Cempedak. Serius aku cakap, dalam banyak-banyak pantai yang aku penah pegi, Teluk Cempedak la yang paling best…Sebab dia lawa dan bersih. Ceh, aku sedang mempromosikan kuantan beb. Macam-macam aktiviti diadakan kat pantai ni termasuk la pesta tanglung ni, Jangan… Read more