Orang Halimunan

Liu Bolin, berumur 35-year tahun dari Shandong, China, mempunyai bakat menyamar atau menyembunyikan diri dengan keadaan sekitar, tak kira susahnya keadaan tu.. Orang yang lalu kat situ sampai tak perasan dia ada kat situ….Tapikan aku perasan je…huhu Kreatif tahap 5 bintang..hoho Photos by CATERS NEWS and Liu Bolin via Telegraph.co.uk

Kereta atau Motosikal??

François Knorreck  amil masa 10 tahun untuk menyiapkan bende ni dengan kos sebanyak 15,000 euros. Ciri-ciri kereta/motosikal ni dilengkapi dengan enjin 1000cc, gabungan style  Volkswagen Golf GTI , Audi 80 dan Citroen Xantia model- Bagi aku dah macam ferRari dah ….hehe… so, suke hati korang la nak anggap ni kereta… Read more