Jom buat duit dengan NIche

Ebook ni shifa beli bulan lepas dengan harga RM40, serius sangat berbaloi dan berkesan. Sesuai newbie, beginner mahupun expert. Kenapa Sangat berbaloi? ebook ni menerangkan secara detail bagaimana hendak mendapatkan traffic yang berkesan untuk blog korang melalui teknik seo dengan mana-mana keyword yang korang pilih, tak kira lah niche tu… Read more

Bermain dengan bulan

Ni koleksi photography paling cun. Gambar ni seolah-olah diorang memegang bulan tu,.. cool kan?

Jom kotorkan kereta

Kalau kereta korang kotor macam ni mesti korang berbangga punye…walaupun kotor, nampak lawa je…haha. Hurm, ala korang pun boleh buat sendiri. Amik air lumpur satu baldi, pastu simbah kat kete korang. P/s: aku janganan kete,…basikal buruk pun takde :merana: Go to Scott Wade’s official site to check out more photos… Read more

Seni Belon-belon Sabun

Wah, ni belon paling besar yang penah aku tengok…. Name mamat ni Samsam Bubbleman (name sebenar Sam Heath), Dia ni pakar dalam bidang bubbleologist..bidang ape tah, mungkin bidang wat belon… dan dia jugak pemegang rekod belon sabun terbesar di dunia. Ceh, paling besar belon sabun yang aku buat sebesar telur… Read more

Jepun selepas 64 Tahun Diserang

Kite semua dah tahu kan ape jadi kat Hiroshima dan Nagasaki yang telah dimusnahkan pada Ogos 1945 dengan serangan bom Atom oleh tentera AS… Bandar diorang musnah sama sekali dengan serangan tu Tapi selepas 62 tahun diorang bangun semula…sape sangka bandar ni pernah hancur suatu ketika dulu… Hard to believe… Read more

SkyWalk -berjalan di langit

Nak rasa berjalan di langit?….Lebih tinggi dari KLCC oo.,.. Grand Canyon terletak di Colorado River, Arizona, AS. Ia merupakan salah satu destinasi perlancongan paling menanjubkan yang mesti korang tengok. Ape yang pasti bila diorang buat jambatan macam ni, Grand Canyon ni berjaya menarik lebih 5 juta pelancong dalam setahun.. Eh…korang… Read more