Kaspersky 2010 untuk dimenangi

Kasperky 2010 untuk dimenangi khas untuk komen tertinggi pada bulan January 2010. Dah lame aku tak bagi hadiah, kali ni ape salahnya kan? Syarat-syarat komen: bukan spam bukan menggunakan emotikon sahaja komen tu jangan la pendek sangat simple kan? komen la cepat. Kalau korang taknak hadiah ni pun takpe, boleh… Read more

Pemandu Bus Express Boleh Pandu Sambil Tonton Video!!!

Ni la akibatnya kalau bawak bas tanpa rasa tanggungjawab, tak pasal-pasal nyawa orang lain tergadai. Aku ade sorang member yang fobia naik bus, bila aku tanya kenape, dia cakap takut excident. Aku gelak je. Pastu aku cakap bukan semua bus macam tu, dah takdir bas tu excident. Saje nak sedapkan… Read more

Perut Budak Tembus Besi 5 kaki

Seorang budak terjatuh dari kawasan pembinaan di india. Tak pasal-pasal pulak terjatuh atas besi 5 kaki ni dan menembusi perutnya. Kemudian dia terus dihantar ke hospital.Budak ni bernasib baik sebab dapat hidup lagi dan tiada organ penting tercedera. (link)

Papan Iklan di Indonesia

Kempen pilihan raya di indonesia korang tak percaya, jom tengok gambar-gambar ni: Kalau di Malaysia “cucilah tangan dengan bersih” tapi diorang “Makan dan minum menggunakan tangan kanan”… hurm, diorang selalu guna tangan kiri kah? Ni plak poster pilihan raya diorang: gambar seorang calon kat bawah ni dikaburkan, sebab telah meninggal… Read more

Robot Gundam yang Sebenar

Sape penah tengok siri Gundam mesti teruja dengan robot ni. Diorang dah tak main yang kecik-kecik, buat yang besar terus. Paling cool sekali bila robot ni boleh gerak-gerak kepala. Hurm, mungkin diorang nak bina teknologi gundam lepas ni. syok kan? P/s: model ni setinggi 60 kaki dan mengikut saiz sebenar… Read more

Ular ada kaki

Kini ular tidak perlu lagi mengesot untuk bergerak, sebab diorang dah ada kaki..haha. Sebenarnya ular berkaki ni ditemui di china dan menurut kajian kecacatan ular ni lebih kurang macam bayi kembar siam yang menghasilkan organ berlebihan. p/s: aku rase tu kaki ayam, dier telan ayam kot!! (Link)

Ciptaan Jepun- Pelik dan Tak Berguna

Bila otak dah kreatif sangat macam-macam gadget dicipta. Same la macam orang-orang jepun ni. Jom tengok koleksi ciptaan jepun ni: Mop lantai bayi: senang sikit, takde la sia-sia diorang merangkak merata-rata dalam rumah korang..haha Payung Elak Hujan : Kadang-kadang pakai payung pun boleh basahkan? haa..korang guna la payung ni, dijamin… Read more

Ubi Kentang bentuk Orang

Korang ingat lagi tak post pasal ubi kangkang? haa…. tapi kali ni ubi ni betul-betul bentuk macam orang. Seorang petani daripada Langzhong, China telah menemui ubi berbentuk orang diantara tanamannya. Panjang ubi ni lebih kurang 62cm. Pastu petani tu cakap: Zheng said: “I don’t know whether it is good or… Read more