Duduk atas Laptop Lenovo Thinkpad Notebook

Aku rase merepek je dengan konsep promosi Levono ni. Laptop ni diletakkan didalam semua bus kat Jerman sebagai promosi produk diorang -Lenovo Thinkpad Notebook. Featuring full metal frame, notebook folding seat gives shockproof hard drive protection and comes integrated with waterproof keypad. Yang uniknya, korang boleh main laptop ni ataupun… Read more

Lukisan Batu Comel

Lukisan atas batu, bukan lukisan zaman batu ek.. Lukisan batu ni adalah hasil daripada ilham Suzi Chua yang berasal dari Malaysia. Kalau korang pegi kat website  suzichua.com, korang boleh upah dia lukis pet korang atas batu dengan harga USD 30-USD 50.