Dia Digelar “Elephant Man”

Dia digelar “Elephant Man” kerana tumor di mukanya. Lelaki ni berumur 31 tahun dan mendapat tumor dimukanya sejak lahir. Kesannya bukan sahaja dari segi fizikal malah membawa kesan dari segi mental dan emosi dirinya. Dia terpaksa membawa tumor ni kemana-mana dan mengalami kesukaran untuk berjalan. Tetapi baru-baru ini, dia mengambil… Read more

Perangkap Laju gila-gila

Negara China ada cara sendiri macam mana nak buat pemandu supaya pandu secara perlahan. Macam mana? Haa..korang kene tengok sendiri. Gerenti korang bawak slow bila lalu kat sini.