Bila dah Ketagih Internet

Bila dah Ketagih internet, macam-macam korang sanggup buat asalkan dapat online. Tak kira la korang ketagih main Facebook, myspace, friendster, twitter, blog sendiri ataupun menyebuk tepi kain orang secara online. Ape yang penting online ye..hehe.. lepas tu semua kerja tak buat, kerja sekolah tak siap, lupa nak makan, lupa nak… Read more

Berkawan dengan Cicak

Seorang budak di india ni suka sangat dengan cicak, sampai dia digelar The Indian ‘Lizard Boy’. Hurm, memang dia ni suka sangat dengan cicak ni sampaikan masuk dalam mulut pun dia tak kisah….euwww