Tupai Adik beradik Kucing

Pada mulanya, ingat tupai ni cuma berkawan dengan kucing ni tapi tak sangka pulak tupai ni menyusu dengan ibu kucing sekali… Hurm, takde info pasal pemilik kucing ni tapi serius comel sangat diorang ni…miawww dan err (camne bunyi tupai ek?) hehe Source: Miezekatzen

Berbasikal atas air

Korang pun boleh buat. Sumpah, tak tipu. Cuma tambah botol air je. Tapi ingat, kalau rase berat badan korang lagi berat dari perempuan ni, jangan naik ye, nanti dah tak timbul-timbul plak.

Bas Sekolah di Jepun

Apa yang menariknya pasal bas Sekolah di jepun??? Mesti la lagi canggih kan. Haa…ni la bas sekolahnya, luar nampak macam biasa tapi dalam…. waa…terkejut tengok, best giler la siap dengan komputer. Maknanya korang takde la boring time nak pegi sekolah. boleh online facebook kejab. ni pulak gambar bas di india,…… Read more

Kesian Tengok Kucing Ni

Woi, baik cakap, sape punyer keje ni? kesian kucing ni dah jadi 18SX hahha….

Harta Karun Dalam Perut Ikan Pari

Waaa….terkejut tengok gambar ni, macam-macam ada. Tak sangka pulak dalam perut ikan pari korang boleh jumpa harta karun….hebat tak??

Pelik Tapi Benar

Jom tengok koleksi gambar pelik tapi betul-betul berlaku..Hurm…macam-macam la kat dunia ni =)

Transformer Optimus Prime jadi Ampaian Baju

Ape perasaan korang bila korang ade robot sebesar transformer yang dalam filem? Hehe…mesti la bangga wlaupun fungsinya hanyalah tempat pemegang ampaian baju. Ni mesti kes mak marah sebab bawak balik besi buruk..hehe

Cara bijak untuk Tidak Dimakan

Ni la aksi lagak ngeri seekor rusa. Ada ke patut dia pergi main-main dengan geng cheetah? Yang peliknya walaupun cheetah tu siap jilat-jilat leher dia, rusa ni rilek je. Tak tahu la kalau diorang ni dah memang kawan baik kan… atau mungkin jugak cheetah ni dah kenyang..hoho