Tandas Jepun yang hebat

Ciri-ciri yang best. Ada pilihan urut, buka tutup automatik dengan sensor jarak, pengering, permukaan glow in the dark, muzik, sistem deodoran O-Zone, memang tandas paling hebat ciptaan Jepun. Kalau ada desktop dan boleh online mesti lagi gempak kan. Hahaha siapa tahu akan datang, memang tak keluar dari toilet lah nampaknya.

Kerusi paling unik dan kreatif

Jom kita layan kerusi yang kreatif, cantik dan unik ni. Memang best lah kalau dapat salah satu daripada kerusi ni. Macam tak meyakinkan je boleh duduk ni? Macam sweater cap lah pulak dekat belakang tu. boleh buat letak handphone, PSP atau remote TV. Hahaha. Kerusi buih sabun. Macam percikan sabun… Read more

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha. Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik…. Read more

9 Zebra Cross Terunik

Jom layan sembilan zebra cross yang paling unik di dunia! 1) Plug zebra cross – Kreatif betul diaorang ni boleh buat zebra cross camni. Wayar plug tu dijadikan double line. 2) Words zebra cross – Macam-macam tulisan ada. Sambil nak melintas, sambil tu baca. Agak-agak kena langgar dengan kereta, pasrah… Read more

Rumah $45M milik Tiger Woods

Siapa tak kenal pemain golf terkenal diseluruh dunia ni kan? Rumah mewah bernilai $45M ni sesuailah untuk dia, ada tanah lapang boleh main golf. Source: Lilomag Kawasan ini merangkumi empat buah rumah, iaitu rumah utama, dua rumah untuk tetamu (Jom kita jadi tetamu Tiger Woods! Hehe) dan sebuah rumah pantai…. Read more

Misteri Lampu Abadi

:fikir:  Seorang sarjana Australia iaitu Robbert Briggen, berpendapat bahwa manusia zaman prasejarah memiliki kepintaran yang jauh lebih maju daripada ilmu pengetahuan yang kita miliki kerana mereka memiliki lampu-lampu abadi. Pada bulan April 1485, mayat seorang gadis bangsawan dari zaman Yunani Kunodi telah dikeluarkan dari tempat perkuburannya di “Apian Way”.  Ketika… Read more