Cabaran SEO 2: Teknik mencari niche

Assalamulaikum, Tutorial bagi cabaran seo 2 boleh di download sekarang: http://www.teknikamazon.com/cabaran-seo/cabaran-seo-2-memilih-niche/ (hanya boleh dilihat oleh ahli premium) p/s: semua pertanyaan dan email akan dibalas secepat mungkin, harap bersabar. Status anda: Ahli Percuma Login di:http://www.teknikamazon.com/wp-login.php username:cyber_goat Selamat menyambut hari kemerdekaan =) admin Cabaran SEO 90 hari Teknik Dominasi Amazon Putrajaya, w.p… Read more

Cabaran SEO 1 -Selamat Datang

Salam, Cabaran SEO kini telah bermula, http://www.teknikamazon.com/cabaran-seo/cabaran-seo-1-selamat-datang/ (hanya boleh dilihat oleh ahli premium) Untuk Tugasan pula kan menyusul pada jam 2 petang, Tutorial: Teknik mencari Niche Level anda: Ahli Percuma login di: http://www.teknikamazon.com/wp-login.php Username anda: cyber_goat Selamat menyambut hari kemerdekaan =) admin Cabaran SEO 90 hari Teknik Dominasi Amazon Putrajaya,… Read more

Kemalangan yang tak sanggup dilihat

Masa kat jalan raya sila fokus dan berikan perhatian sepenuhnya dengan pemanduan anda ye. Jangan la terjadi macam tragedi yang kat bawah ni. Elakkan tragedi…

Koleksi Kasut yang Tak Sanggup Dipakai

Bagi yang suka shopping kasut, pasti dah banyak koleksi kasut korang kan. Tapi agak-agak ada tak kasut-kasut kat bawah ni dalam koleksi korang. Kalau ada pun agak-agak korang sanggup pakai tak pergi jalan-jalan kat shopping mall ke?huhu