[Buat duit Guna Internet | Teknik SEO Dominasi Amazon untuk Newbie] admin accepted your friendship request

admin accepted your friend request. To view admin’s profile: http://www.teknikamazon.com/members/admin/ ——————— To disable these notifications please log in and go to: http://www.teknikamazon.com/members/cyber_goat/settings/notifications

Buat t-shirt Sendiri Dengan Semburan Cat

Pada masa depan dijangkakan semua baju dah tak berjahit..hoho, abis la semua tukang jahit. Seorang saintis ni berjaya mencipta fabrik yang hanya menggunakan acuan dari semburan sejenis cecair. Menarik-menarik jugak, ketat jugak baju tu, kalau perut boncit…confirm nampak..hahha p/s: teringat satu babak dalam Wall-e yang manusia boleh tukar baju dalam… Read more

Cabaran SEO 7: Membuat artikel -Hadiah Wang Tunai

Assalamualaikum, Untuk Tutorial hari ini adalah membuat artikel anda sendiri. Anda boleh dapatkan di (ahli premium sahaja) http://www.teknikamazon.com/tutorial-tambahan/cabaran-seo-7-membuat-artikel-sendiri/ p/s: Hadiah RM500 telah disediakan khas buat peserta terpilih. PESERTA TERPILIH ini dipilih berdasarkan penyertaan yang aktif bukan berdasarkan kejayaan blognya. Jadi dengan hanya memberi komitmen kepada cabaran ini, anda bakal mendapat… Read more

Gerakan Bakar Al-Quran (Tragedi 11 September)

Assalamualaikum semua.. Tadi ade tengok isu membakar al-quran di berita TV3 kononnya untuk memperingati tragedi runtuhnya World Trade Center (WTC) pada 11 September 2001 Di Amerika Syarikat.