Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more

Fakta Menarik Seluruh Dunia

FAKTA MENARIK alam kehidupan kita di dunia ini banyak perkara-perkara yang menunjukkan tentang kebesaran Allah, berikut ini dipersembahkan sebagai renungan. * Sinaran kosmik daripada bintang-bintang yang berlanggar boleh menghasilkan bahan berbahaya kepada muka bumi. Saintis mendakwa sinaran itu yang juga dikenali sebagai radiasi boleh menyebabkan hidupan pupus dan menghasilkan spesis… Read more

Kisah Apartment 60 tingkat..

:teruja:  Ada tiga orang sahabat..Ali, Abu dan Mamat, yang tinggal serumah di sebuah apartment setinggi 60 tingkat. Pada suatu petang setelah tamat bertugas, mereka pulang ke rumah. Dilihatnya ramai orang sedang berkerumun di depan lif. Rupanya elektrik padam dan lif tidak berfungsi. Ali: Macam mana ni… rumah kita atas sekali… Read more