Illusi Tapak Kaki 3-D

Tahu tak illusi tapak kaki tu apa? Mari kita tengok apakah ianya yang sebenarnya. Illusi ini adalah lukisan atau gambar pada lantai di jalanan dan juga berimejkan 3-D. Memang menarik, sila tengok di bawah k, siap buat gaya nak terjatuh lagi mamat tu, hehe: Ini semasa diorang nak buat gambar… Read more

Aman jumpa hantu..

Boss: dey,thambi saya mahu itu kamu ha cat office saya ye.. Aman: hmmmm.. Aman: warna boss.. Boss: Dey tambhi cat warna putih l..a Aman: tak boleh boss nanti kita bankrupt.. Boss: itu cat warna putih kasi malangka?? hish merapu saja kamu ini.. Aman: bukan camtu tapi nanti pekerja yang nak… Read more