Iklan Yang Kreatif Dan Menarik

Iklan kat tepi2 jalan mesti kita dah biasa tengok, tetapi yang di bawah memangcool tetapi menarik, iklan kat terowong: Yang ni plak iklan budak buat bubble gum, siap guna belon lagi: Iklan yang ni best juga, seolah2 bola kena rembat ke dinding bangunan: Yang ni pun kreatif jugak, kalau jumpa… Read more

Kelebihan Bulan Syaaban

Tak lama lagi akan masuk bulan Syaaban. Untuk itu, saya just nak bagitau sikit beberapa kelebihan bulan Syaaban. Antara kelebihan amalan di bulan Syaaban adalah seperti berikut : Setiap amalan kebajikan akan digandakan oleh Allah dengan 700 kali ganda Allah akan menurunkan rahmatNya serta memberikan pengampunan umum kepada hambanya Sesiapa… Read more