Tempat Parking Basikal Yang Menarik

Korang nak tengok benda menarik tak? Mari kita tengok tempat parking basikal yang cool dan sempoi di bawah, contohnya yang sangkut di dinding camni: Yang ni slot untuk parking, tapi biasa je nampak: Kalau yang ini memang menarik, cool giler: Parking basikal sambil makan dan lepak2, haha: Tengok yang ini… Read more

Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 1

Hari ni saya nak kongsi sikit tentang cara-cara untuk tingkatkan ranking alexa. Tapi kenapa nak kena naikkan ranking alexa ni? banyak sebab sebenarnya, terpulang pada masing2 untuk menentukan sebabnya. Ada yang nakkan ranking tinggi sebab nak promote blog, ada yang nak ranking tinggi sebab kepuasan, ada yang nak jadi top… Read more