Hadiah Untuk Cikgu – Cerita Kelakar Hari Ini

Suatu pagi di dalam sebuah kelas 4 Slow, di sebuah sekolah rendah, di kawasan pedalaman. Cikgu sedang memberikan cadangan kepada murid-muridnya tentang hadiah sempena Hari Guru esok. Cikgu: Saya tak kisah apa-apa jenis hadiah yang kamu nak berikan. Murid: Tapi cikgu, hadiah yang macam mana? Cikgu: Cikgu cadangkan begini, jika… Read more

Penulis Sambilan Di Blog Esempoi

Di sini saya nak tanya sikit kepada pembaca2 sekalian, anda berminat ke nak menjadi penulis sambilan di blog esempoi? Sebenarnya penulisnya dah ada iaitu Kristinna. Cuma dia dah lama tak buat post. Busy kot dia agaknya. Tapi saya just nak survey dan tanya je ni. Saya belum buka lagi iklan… Read more