Barrack Obama & David Cameron Kissing??

Surf punya surf..google punya google..lalu terbelalak lah mata aku dengan 1 penemuan mengejutkan yang aku jumpa dalam Google Image..dimana kat sana ada 1 gambar yang menjadi fenomena dunia semasa sekarang ini iaitu imej gambar Presiden Amerika Syarikat, Barrack Obama dengan Perdana Menteri Britain sedang asyik bercium dengan penuh elegan nya..aikkk..elegan… Read more

Kerana Kahak

Ada tiga orang lelaki suka betul berkahak..kejap kejap harghhh  ptuihhhh.!! Kejap lagi harghhhh pttuuuiihhhhh..!!!!!!!!! Sudahla berlendir, hijau..banyak pulak tu..Suatu hari, tiga lelaki nie terfikir 1 rancangan yang tak pernah dibuat dek orang..diorang nie nak berlawan berkahak. Hmmm…apa lagi ketiga-tiga mereka bersetuju dengan idea tersebut.. “Okey, aku mula dulu. Confirm korang… Read more

Lelaki Handsome vs Lelaki tak Handsome

Kalau lelaki handsome pendiam Perempuan akan cakap: woow, cool giler… Kalau lelaki tak handsome pendiam Perempuan akan cakap: eh perasan bagus… Kalau lelaki handsome berbuat jahat Perempuan akan kata: nobody’s perfect Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat Perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah! Kalau lelaki handsome menolong… Read more

Rahsia Personaliti Diri bhg 2

a) Peramal Bersifat ; Gemar melakukan banyak perkara dalam satu masa. Selalu mempunyai  jawapan yang sesuai untuk setiap persoalan dan bijak mengenalpasti peluang baru. Tidak suka melakukan kerja yang remeh temeh. Gemar belajar mengenai perkara yang baru tapi kurang menggunakan ilmu tersebut. Sering memberi jawapan berbentuk umum. Gemar kerja yang… Read more