Keputusan Malaysia vs Kemboja Sukan Sea 2011

Petang ini adalah perlawanan ketiga buat skuad bola sepak Malaysia di Sukan Sea 2011 ini apabila bakal turun menentangKemboja di peringkat kumpulan A. Kemboja yang membuka perlawanan pertamanya dengan menentang Indonesia telah tewas dengan jaringan besar yang memalukan iaitu  6 -1. Selepas perlawanan itu Kemboja cuba bangkit ketika menentang Singapore tetapi tewas 2-1 walaupon berjaya menjaringkan gol. Malaysia pula perlu berhempas pulas mengutip… Read more

Blog Karangan – mindasasterabahasa.com

Hari ni saya nak share sikit tentang satu blog yang sesuai untuk para pelajar atau guru mendapatkan maklumat tentang karangan atau artikel sebagai rujukan bagi peperiksaan SPM, PMR atau UPSR. Blog yang saya maksudkan tersebut adalah blog www.mindasasterabahasa.com Blog ini memang sesuai untuk pelajar diluar sana kerana banyak karangan2 yang… Read more

Tips Menjalinkan Hubungan Akrab

Best friends !! kawan baik,,seseorang yang sangat korang perlukan dalam kehidupan seharian korang. Best friend korang nie lah yang bersama kita tatkala susah dan senang, tapi kadang-kadang korang pon tak tau macamane utk menjaga hati diorang kan.?? Kat sini ada bagi tips macam mane utk menjalinkan hubungan yang akrab dan… Read more