Lawak Giler..

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik. 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M 3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar? Answer: Kuih salah bikin. 4) Binatang ape power Karate? Answer:… Read more

Azraai Puas Hati

Azraai Khor Abdullah puas hati dengan persembahan pasukan negeri sembilan setakat ini dalam menghadapi persiapan musim bolasepak malaysia 2012. Musim akan dimulakan dengan perlawanan piala sumbangsih menentang Kelantan pada 7 januari 2012. Selain itu, berdasarkan keputusan seri dalam perlawanan persahabatan menentang kelab luar negara, kemajuan pemain2 terutamanya pemain baru agak… Read more

Pendatang Jadi Ulat

Rasanya ramai yang pernah dengar dan tahu tentang ulat tiket. Kebiasaannya ulat tiket ni orang malaysia kita jugak, tapi sekarang ni pendatang asing pun jadi ulat tiket. Dahla ulat tiket tu pun benda yang tak bagus, lagilah pendatang asing pulak tu kaut untung. Jadi ulat tiket ni memang dapat untung… Read more

DNA Terumbu Karang Sama Dengan DNA Manusia?? Biar Betoolll….

Terumbu karang merupakan hidupan yang tertua di Bumi. Ia merupakan hidupan yang sangat cantik dan mempunyai pelbagai bentuk serta warna yang menakjubkan. Namun, baru-baru ini, para saintis telah mendapat satu penemuan yang amat mengejutkan dimana mereka mendapati bahawa gen DNA yang terdapat pada terumbu karang telah menyamai gen DNA manusia… Read more