Sentuhan M Nasir Masih Berbisa – Awan Nano Hafiz Menang AJL26

Seperti yang ramai dah ketahui, juara AJL26 adalah lagu Awan Nano nyanyian Hafiz. Lagu ini digubah oleh M Nasir dan lirik oleh Budi Hekayat. Betul ke nama Budi ni?hehe. Tak kisahlah, lagu tu memang best. Tambahan pula dengan nyanyian Hafiz yang sangat sedap dan memukau. Dah macam lagu asal nyanyian… Read more

Stail Rambut Berwarna-Warni Selena Gomez

Wow..Selena Gomez warna warni kan rambutnye..?? Kalau dah artis luar negara yang start trend nie, confirm,,! Dalam dua tiga minggu nie,,akan berwarna-warni jugaklah rambut remaja kita di Malaysia nie..jom kita saksikan sama-sama.. * sesaper yg masih sayang kan rambut hitam manisnya tu, jgn tiru aksi merbahaya ini..hehehe..  :korek2:

Emasku.Net Laman Web Baru..

Di sini ingin kitorang kongsikan mengenai satu laman web yang baru di buka pada semalam aje,,iaitu EMASKU.NET. Laman web nie mengenai RAHSIA PELABURAN EMAS dimana kita boleh melabur dan membuat duit dari pelaburan ini..saya (kristinna) baru saja mendapat jemputan untuk ke laman web baru ini melalui email @yahoo saya. Tapi… Read more

Kuntilanak Oh Kuntilanak..

Maka tersebutlah kisah 3 ekor pontianak yang masing-masing nak tunjuk teror satu sama lain. Lalu diorang pun mengadakan sebuah pertandingan nak tunjuk sapa paling power. Pontianak yang paling muda diberi kesempatan untuk memulakan pertandingan. Lalu dia pun terbang secepat kilat, tak sampai 2minit dah balik. Mukanya penuh dengan lumuran darah,sangat gerun dan menyeramkan. Terus dia… Read more

Jom Kita Senyum Sempoi Dulu..Hihihhh…

Pekak sangat ke abang kuda nie sampai si anjing terpaksa jerit dalam lubang dubur..?? Hahaha.. Oi dek..kecik-kecik jadi gengster ek..?? Ouchhh..silap tendang daa.. Obesiti..tu lah..banyak sangat makan kfc.. hawaii punya dress untuk anjing-anjing..camane..??glamor kan? nek..patah kaki tu kang.. hohoho…  :terkejut:

Rumah Tangga Rita Rudaini Bak Telur di Hujung Tanduk?

Termenung panjang apabila membaca kisah Rita yang keluar di mana-mana media massa..tak kisah la majalah ker,, blog ker,, surat khabar ker,, BiPop ker,, mana-mana pun ada, yela kita ingatkan panas hingga ke petang, namun rupanya hujan di tengah hari kan..e sempoi tak nak la menyalahkan sapa-sapa atas keretakan rumah tangga… Read more

Jambatan Dubai~Jambatan Termewah di Dunia

Dubai dikenali sebagai salah satu negara yang terkaya di dunia. Kalau korang nak tau, di Dubai lah kita dapat melihat begitu banyak bangunan mewah yang tumbuh bak cendawan lepas hujan. Bukan bangunan biasa tau, BANGUNAN MEWAH..! So, sekarang, nampaknya, Dubai dah mempunyai satu plan untuk mewujudkan sesuatu yang juga ,mewah… Read more

Mirip Tapi Tak Serupa

Hmm..kalau kita dengar tentang orang awam yang mirip dengan artis atau selebriti, confirm banyakkan..?? So sekarang tak nak cerita lah pasal orang mirip artis atau selebriti,,hari  nie e sempoi nak cerita pasal tokoh-tokoh indonesia yang mirip banget dengan presiden Indonesia pulak..jom,,kita saksikan.. Tokoh pertama yang dikatakan mirip dengan Presiden adalah seniman… Read more

Penyamun Guna Pistol Palsu Kena Balun

Macam-macam berita la sekarang nie,,ada yang kena rompak, kena bunuh, rogol, tikam lagi..memeningkan kepala..tapi apa yang bakal kitorang sampaikan hari ni pasti mengorangkan beban di kepala kita yang tengah kusut sekarang nie. Penyamun kena balun oleh si mangsa..haaa..menarikkan..?? kita ikuti petikan daripada berita Harian Metro nie.. KAJANG: Tindakan nekad dua… Read more

Selamat Tahun Baru Cina Buat Semua.!

Gong Xi Fa Cai..!! Walaupun masyarakat cina dah menyambut Tahun Baru Cina yang ketiga hari nie, e Sempoi masih ingin nak mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina buat semua yang menyambut dan tidak menyambut dan kitorang doakan semoga semuanya gembira menyambut tahun baru naga air dimana mengikut kepercayaan masyarakat cina, tahun… Read more