Wallpaper Motivasi inTrend

Hmm..surf punya surf terjumpa la pulak satu imej yang berbentuk gambar dan mempunyai kata-kata motivasi di dalamnya..hari ni kitorang nak bagi semangat ckit kat diorang yang dah hilang semangat pada kehidupan di dunia serta yang mengalami kegagalan dalam hidupnya..kita layan……                 hmmm..camne..best gler… Read more

2 Sebab Utama Untuk Berhenti Minum Air Soda.!

Air soda atau senang cerota air yang bergas macam coca cola, f&N,dan mirinda  sememangnya digemari ramai kerana rasanya yang manis dan bergas. Mengikut 1 fakta yang kitorang dapat dari 1 website, di Amerika, purata air soda yang diminum oleh warga Amerika adalah 44.7 gelen setiap tahun. Nak tau banyak mana… Read more

Proton Persona Baru – P3-21A?

Tahun ini sebenarnya dikhabarkan proton akan melancar model baru iaitu P3-21A atau ada yang kata juga sebagai proton persona baru. Ada juga yang kata namanya ditukar kepada Proton Tuah. Dan mungkin jugak proton P3-21A ni tak ada kaitan pun dengan model Proton Persona. Tentang model P3-21A ke P23-21A?, tentu ramai… Read more