Buku Where I Did Come From Diharamkan

Menurut berita terbaru, buku Where I Did Come From telah diharamkan penjualan oleh Kementerian Dalam Negeri. Tindakan ini dilakukan setelah pendedahan tentang penjualan buku ini. Buku ini dikatakan memaparkan illustrasi yang tak sesuai untuk kanak2. Banyak gambar2 yang tak sesuai untuk tatapan kanak2 ada dalam buku ini. Buku Where I… Read more

Body Lee Dong Wook Sexy..!!

Korang pasti kenal pelakon kacak Korea Selatan yang digilai ramai, Lee Dong Wook kan.? Ala..pelakon drama My Girl yang famous pada tahun 2005 tu..?? Takkan tak kenal kot? Kalau korang nak tahu, Lee Dong Wook nie mula berlakon pada tahun 1999. Drama My Girl ni adalah antara drama yang mengangkat… Read more