Robot Menari? Gempak Nih..!!

      Pernah tak korang dengan tentang robot perempuan yang boleh menari? Hmmmm..tentu tak pernah kan? Kalau korang nak tahu, sebelum nie ada robot yang pernah dicipta dengan kebolehan menari. Robot ini dikenali dengan nama robot HRP-4C tetapi, kekurangan robot ini adalah, ia hanya boleh menggerakkan bahagian atas tubuhnya sahaja,… Read more

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Pernah kunjungi blog bloggerwanita.com tak? Kalau belum pernah ke blog bloggerwanita tu marilah ke sini k —> http://www.bloggerwanita.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/ . Untuk makluman, blog ni menawarkan insentif berjumlah RM5000 kepada blogger yang menyertai pertandingan ini. Bukan sikit RM5000 tu, cuma untuk dapatkannya anda perlu menyertai dulu peraduan tersebut di SINI . Kat… Read more