AR Badul Lamar Hani Gebu

Korang ingat tak dengan kumpulan Gebu yang mengambil bahagian dalam pertandingan Maharaja Lawak Mega (MLM) yang disiarkan di Astro Warna tahun lepas (2011)? Kalau korang ingat, sudah semestinya korang kenal dengan salah seorang ahli kumpulan Gebu iaitu Hani aka Haryani Othman kan? Wahh..kalau nak tahu, rezeki Hani yang baru saja mendirikan rumah tangga semakin melimpah ruh sekarang nie,,yelah kan, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia pulak berdasarkan usaha sendiri..(eh eh..nak ubah peribahasa pulak!)

Yelah kan,,itulah peribahasa paling sesuai yang patut kita hadiahkan pada Hani nie, dimana beliau bakal mengembangkan sayapnya ke Malaysia apabila telah disunting oleh AR Badul untuk menjadi heroin filem terbarunya. Dengar dengar nya, Hani telah pun menandatangani kontrak filem berkenaan.

Apapun, tahniah sesangat buat Hani kerana hajatnya untuk mengembangkan bakatnya ke Malaysia bakal menjadi kenyataan. Harap-harapnya, rezeki Hani tak sampai ke sini sahaja dan moga banyak lagi tawaran akan datang mencurah-curah selepas nie.. Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>