Berstail Santai Gaya Kate Middleton

Hmmm..Kate Middleton,, isteri kesayangan Putera William ternyata bijak menggayakan pakaiannya dalam apa jua upacara, tidak kira ketika menghadiri makan malam diraja, mahupun ketika hanya bersantai di shopping mall. Of course la..kalau nak jadi isteri putera raja mestilah kena pandai bersolek, bergaya..kan kan?? Takkan la seorang puteri nak berpakaian selekeh gedebeh ntah apa ntah kot?? Kat sini aku sertakan gambar-gambar menarik Kate Middkleton dengan pakaian mahalnya..dan kalau korang nak copy paste  fesyen si kate nie, its up 2u all la..k..

~ gaya yang santai dan bersahaja..gaun tu simple tapi korang jangan ingat harganya pun simple yek?? :teruja:


~ berjalan kat kaki lima pun tak kan nak pakai gedebeh kot..ye tak??


~ shopping style ala Kate Middleton.!


~ ala cowgirl..yeeeeeeeee haaaaaaaaaaaaaaa..!!!!!!!


~ evening dress yang glamour sungguh tapi tak terbeli kerana harganya yang ‘ciput’..

~ pabila menghadiri acara formal diraja, Kate Middleton tidak pernah melupakan ke-simple-an nya..simple tapi sesuaiiii bangat.!

~All i can say is WOWWW…!!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge