Body Lee Dong Wook Sexy..!!

Korang pasti kenal pelakon kacak Korea Selatan yang digilai ramai, Lee Dong Wook kan.? Ala..pelakon drama My Girl yang famous pada tahun 2005 tu..?? Takkan tak kenal kot? Kalau korang nak tahu, Lee Dong Wook nie mula berlakon pada tahun 1999. Drama My Girl ni adalah antara drama yang mengangkat nama Lee Dong Wook, ini disebabkan oleh gabungan jalan cerita yang menarik dan lakonan Lee Dong Wook yang sangat bersahaja.

Hmm..sexy tak body Lee Dong Wook nie.? Kalau korang nak tau, sebelum nie, Lee Dong Wook berbadan kurus dan dia juga sentiasa mengelak untuk melakukan babak buka baju kerana malu dengan bentuk tubuhnya yang kurus dan tidak sasa. Namun kebelakangan ini, Lee Dong Wook dikatakan semakin kerap melakukan aksi-aksi buka baju, aksi ranjang dan menayangkan anggota tubuhnya berikutan keadaan fizikalnya yang semakin mantap hari demi hari. Nak tau rahsianya.? Dia mengamalkan pemakanan yang sihat dengan tidak memakan bahagian lemak ayam, mengamalkan makan kentang dan sayuran, sering melakukan work-out 3jam sehari walau dimana dia berada (hatta di lokasi penggambaran sekalipun), dan menjaga makan dan tidur yang mencukupi. Oleh itu, tidak hairanlah, Lee Dong Wook kini semakin kacak dan digilai ramai.!!

:teruja:  comelnya dia ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

One thought on “Body Lee Dong Wook Sexy..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge