Keputusan Final Maharaja Lawak – Sepah Juara

Keputusan akhir menyaksikan Sepah muncul sebagai pemenang tempat pertama. Jozan tempat kedua. Nabil ketiga dan Jambu no 4. Kesemua peserta mendapat hadiah di mana Sepah mendapat RM350,000. Jozan RM250,000. Manakala Nabil dapat RM150,000 dan Jambu RM50,000.

Sepah memang patut menang kerana malam ni kumpulan diorang memang lawak giler dalam kedua2 persembahan. Jozan agak kurang sikit malam ni walaupun mendahului dari segi undian. Nabil dan Jambu pun best jugak.

Tetapi yang penting  semua dapat hadiah duit. Cuma Nabil la dapat paling banyak kalau dikira secara perseorangan. Hehe. Apapun tahniah untuk yang menang. Maharaja Lawak dikatakan mendapat rating yang sangat tinggi dari segi penontonnya.

Tahniak kepada pemenang….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

9 thoughts on “Keputusan Final Maharaja Lawak – Sepah Juara

  1. :menari: :teruja: :comel: Ramai meramalkan Jozan jadi Juara.
    Namun malam tadi keputusan muktamadnya telah pun terjawab.
    Wowww… Semua dapat hadiah sangat lumayan. Adil dan bebaloi,
    1 hingga 4, ikut panggu memasing…. Tahniah pada semua….

  2. (1) Kumpulan Sepah ( 3 orang ) @ RM350,000/=
    (2) Kumpulan Jozan ( 2 orang ) @ RM250,000/=
    (3) Solo Nabil ( 1 orang ) @ RM150,000/=
    (4) Kumpulan Jambu ( 2 orang ) @ RM50,000/= ….

    Kalo na kira keseluruhan Nabil tuh paling hebat, sebab boleh buat lawak
    sorang2…. Bukan senang na melawak sorang2, na buat ribuan penonton
    ketawa giler sakan. Kumpulan laen ada sparing partner na hidupkan jalan
    cerita lawaknya. Sedangkan Nabil secara solo pintar gemurohkan suasana…

    Ahaaa… bila tempat Ke4 diumumkan jatoh pada Kumpulan Jambu, Nabil
    da tersenyum lebar, @ RM150,000/= da dlm tangannya… Dia pun da tahu
    ta mungkin Naeb Johan ato Johan miliknya. Huhhh… sorang2 dapat pulun
    RM150,000/= bukan sikit bang… Overall malam tadi Nabil paling ong.. :sd: ..

  3. :lala: :teruja: :menari: :sd: :ketawa: :comel: Huhhh… rezeki datang
    melimpah. Kepada mereka walo dapat sikit ato banyak, mesti buat majlis
    doa selamat dan kesyukuran. Yg pulun lebeh tuh apa salahnya tumbang
    seko dua lembu ato kerobo, sama2 raikan dgn penyokong2 setia. Tanpa
    sokongan undian dari peminat2, sapalah mereka… :dsadasccc: … ngak ???

  4. @ remmie:
    remmie wrote:

    (1) Kumpulan Sepah ( 3 orang ) @ RM350,000/=
    (2) Kumpulan Jozan ( 2 orang ) @ RM250,000/=
    (3) Solo Nabil ( 1 orang ) @ RM150,000/=
    (4) Kumpulan Jambu ( 2 orang ) @ RM50,000/= ….
    Kalo na kira keseluruhan Nabil tuh paling hebat, sebab boleh buat lawak
    sorang2…. Bukan senang na melawak sorang2, na buat ribuan penonton
    ketawa giler sakan. Kumpulan laen ada sparing partner na hidupkan jalan
    cerita lawaknya. Sedangkan Nabil secara solo pintar gemurohkan suasana…
    Ahaaa… bila tempat Ke4 diumumkan jatoh pada Kumpulan Jambu, Nabil
    da tersenyum lebar, @ RM150,000/= da dlm tangannya… Dia pun da tahu
    ta mungkin Naeb Johan ato Johan miliknya. Huhhh… sorang2 dapat pulun
    RM150,000/= bukan sikit bang… Overall malam tadi Nabil paling ong.. ..

    mmg pakar matematik la bro..haha
    Aman Niaga´s last blog post ..Jejak Khas : Buat duit dengan Says

  5. Sepah terbaek..?? Bang Mat komen lawak Sepah tuh hot.
    Haha.. koq Sepah da baca hantu korek esempoi tuh..?? :dsadsad:

    :menari: :lala: :ketawa: :sd: :teruja: :comel: :ding:

    Lohhh…. apaan pak koq gue da tersilap hisab ngak..??
    Gue benak ilmu hisab, koq da banyak makan pedal ayam.
    Baru na belajo bagimana na ngisap :sd: darap plak. Hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge