Kutipan Terkini Filem KL Gangster – 5 Juta

Diberitakan kutipan terkini filem terbitan Skop production ialah 5 juta. Kutipan ini adalah untuk 3 hari pertama. Setelah memecah rekod dengan mendapat kutipan 1.5 juta pada hari pertama tayangan, kini filem ini terus cemerlang. Akupun sendiri pun tak tengok lagi.

Ala, biasa la filem aksi. Ramai orang suka, tapi aku tak minat pun tengok wayang2 ni. Hehe. Saje je buat post ni sebab kutipan yang agak tinggi. 5 Juta tu, bukan sikit. Lagi satu sebab ada Zizan raja lawak kot. Apapun untuk berita lanjut tengok kat bawah ni:

http://mybloghub.my/sexy-and-money/kutipan-filem-kl-gangster-rm5-juta-setelah-3-hari-di-pawagam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

15 thoughts on “Kutipan Terkini Filem KL Gangster – 5 Juta

  1. KL Ganster memang filem terbaik 2011. Sebenarnya aku tak suka filem Samsul sebelum ni. Tapi untuk KL Gangster memang terbaik. Aku rasa nak tengok lagi cite tu. Cite ni best bukan sebab sorang watak je. Ade pakage dalam cite ni, boleh dikatakan perfect. Watak Zizan, Aron Aziz, Samsul, Adi Putra and Jikan semua menjadi. Cite ganas, lawak, sedih2 skit complete semua ada. Non Stop action. Setanding filem thailand mcm ong-bak.. :-)
    musicexels´s last blog post ..Jawatan Kosong UiTM 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge