Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama yang tak asing lg sengan skandalnya di persada seni ini..MEMEY SUHAIZA..!! Fuhhhhhh…punyalah banyak kisah dia kat dalam website nie..nampaknya abang nara dah fokus kat skandal2 dia…

Sebenarnya aku pun bengang gak kat si memey nie..bkn apa..aku memang tak suka dengan gadis-gadis yang bercop perampas suami orang nih..pada pandangan mata kasarku…chehwahhh…dah tak laku ker lelaki bujang kat luar tu..alih alih suami orang jugak dia kebas…opsss…aku taknak komen banyak-banyak..korang pikirlah sendiri…!! dalam tue, hayatilah kemanisan percintaan uda dan dara dalam gambar-gambar yang aku copy paste kan dari website abg nara nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

3 thoughts on “Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge