Shah Rukh Khan jadi “Datuk”, janji buat filem

Hohoho….Shah Rukh Khan sudah jadi “Datuk” pagi tadi:

MELAKA: Bintang Bollywood, Shah Rukh Khan hari ini menerima anugerah Darjah Mulia Seri Melaka yang membawa gelaran Datuk di Seri Negeri di sini, jam 11.30 pagi tadi.

Anugerah itu disampai oleh Yang Dipertuan Negeri, Tun Mohd Khalil Yaakob.

Lebih 1,000 tetamu hadiri pada istiadat itu termasuk Ketua Menteri, Datuk Seri Mohd Alu Rustam.

sumber berita harian

Kononnya majlis istiadat ni ditangguhkan sebab SRK busy. Akhirnya SRK datang jugak dan berjanji buat filem kat melaka yang bertajuk ‘Happy New Year’ ogos depan.

p/s entah kenape aku nak tergelak bila tengok berita pukul 8 tadi, paling kelakar tengok tajuk filem dier…hahaha :ketawa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

17 thoughts on “Shah Rukh Khan jadi “Datuk”, janji buat filem

  1. haha,,lucu gak tajuk cerita tu, Tapi hari nie, berita tentang tanah runtuh dekat bukit antarabangsa tu lebih hangat…

    :bye: gud night..

    p/s : sila ambik kad raya aku k, kepada semua pengunjung blog sempoi nie..

    Fareezs last blog post..Kad Raya Haji pun ada

  2. np dy je dpt?akoo pon slalo jd heroin dy..!

    akoo cyap letak nama malaysia kat hollywood… xdpt datuk ponnn….

    xcaya ea?cene leyh timbol nya name HOLLYWOOD?
    bab aku yg cdag kan uruf L,Y sempena name malaysia…timbool la name HOLLYWOOD…

    aku nak jd DATUK, xnak nenek~!! :waa:

  3. amboi. kutuk nampak? aku org melaka tau :ding: tu la, korang tatau. ada sebabnya ali bagi kat dia. dia nak naikkan pelancongan kat melaka. aku duk melaka, aku tau la camne berubahnya melaka skrg

    then, jgn la fokus pada srk je. masa penganugerahan tu dia ada gak bagi kepada ali mamak & andre goh. ada sape kesah ttg andre goh sblm ni? cina tapi nyanyi lagu melayu asli. so, jgn pandang satu perkara je :nangis3:

    psl dia busy tu, bkn dia busy la. aku pernah terbaca sblm ni. masa hari penganugerahan yg dulu dia da ready nak dtg da. in fact, dia da ada kat spore masa tu. tp ramai yg kritik, jadi dia cancel dtg. so, skrg bila da reda sket baru dia dtg amek :hi:

    lagi satu, kalau bagi kat org sendiri pun kebanyakannye bodek or bayar utk dpt title tu. even nama dorang pun xkenal sgt, dpt title. aku tau la, bapak kwn aku antara org penting dlm kerajaan melaka dulu

    p/s : jgn kutuk melaka n org melaka

    chokilalas last blog post..Chokilala dah jadi Chokupin & Chokipin?

  4. :kenyang: rilex aa suma nanti kite pon dapat gelaran datuk… :fikir: tungu le…dapat cucu nanti datuk lo diorang panggil nanti… :haha:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge