Tabiat Bertatu Selebriti Dunia

Hmm..nama selebriti-selebriti di dunia nie dah gah sangat dengan tatu dah..tatu~selebriti, selebriti~tatu..nang sinonim sangatlah kan..? Diorang nie sebenarnya nak buat untuk suka-suka aje, contohnya diorang nak pahat nama bini @ laki diorang kat badan diorang yang tegap dan montok tu..tapi bila dah bercerai, boleh pulak padam balik tatu tu dan pahat lagi nama kekasih terbaru diorang..hmm..macam-macam dunia hari ini kan..kita layannn…

Pamela Anderson yang famous nie dah tatu kan jari kirinya berbentuk sebentuk cincin yang tertulis nama suaminya, seorang rockers yang bernama Tommy Lee pada 1995 yang lepas. Tapi, apabila dah bercerai dengan Tommy, Pamela dengan bijaknya telah menukar nama Tommy di jarinya dengan perkataan Mommy. Hmm..berotak jugak diorang ni kan..kalau korang nak tau, suami Pamela si Tommy nie pulak lain ceritanya. Dia buat pulak tatu yang ada nama Pamela kat bahagian ‘anu’nya, tapi bila dah bercerai, dia tak dapat nak padam tatu tersebut sebab taknak laser yang digunakan untuk membuang tatu terkena bahagian anunya..hehe..tak pasal-pasal bini baru Tommy menahan sakit hati gara-gara dok tengok aje nama Pamela at ‘situ’ kan.??  :ding:

Kalau korang nak tau, Halle Berry nie pernah berkahwin dengan sorang pemain baseball profesional iaitu David Justice. Dia begitu sayangkan suami dia sampai dia tatu kan nama David kat bahagian bawah belakang (buntut) nya. Tapi apabila diorang dah bercerai, dengan segera, nama David ditukarkan dengan gambar bunga matahari. Hmm..gilakan..kalau sayang kat laki, pahatlah namanya kat hati. Nak pahat kat buntut watpe,?

Johnny Depp mentatukan nama Winona Forever di lengannya sempena pertunangannya dengan seorang pelakon bernama Winona pada tahun 90 an tetapi bila dah putus tunang, nama Winona Forever bertukar menjadi nama Wino Forever sempena nama jenama arak yang diberi nama Wino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge