Video Maharaja Lawak Minggu Ke 11 – Nak Download?

Nak tanya pembaca esempoi, boleh ke kita download video dari youtube terutamanya video maharaja lawak setiap minggu. Kalau asyik nak tengok kat youtube payah juga. Lebih2 lagi kalau line internet lembap. Kena yang pakai broadband cam aku ni, payah jugak nak nunggu video abis buffering.

Maharaja lawak minggu ke 11 ni plak aku takleh tengok live kat astro sebab kat rumah mak bapak aku kelantan ni tak langgan pakej warna. Jadi kena tengok kat internet la plak. Jadi seperti biasa jika ada sesiapa yang ada line baik untuk tengok video maharaja lawak minggu ke 11 komenlah kat sini k.

Lebih cepat lagi bagus. Terutamanya lepas abis persembahan minggu ke 11 terus. Kalau dapat bagi link download lagi best. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

7 thoughts on “Video Maharaja Lawak Minggu Ke 11 – Nak Download?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge