Buat t-shirt Sendiri Dengan Semburan Cat

Pada masa depan dijangkakan semua baju dah tak berjahit..hoho, abis la semua tukang jahit. Seorang saintis ni berjaya mencipta fabrik yang hanya menggunakan acuan dari semburan sejenis cecair. Menarik-menarik jugak, ketat jugak baju tu, kalau perut boncit…confirm nampak..hahha p/s: teringat satu babak dalam Wall-e yang manusia boleh tukar baju dalam… Read more

Gerakan Bakar Al-Quran (Tragedi 11 September)

Assalamualaikum semua.. Tadi ade tengok isu membakar al-quran di berita TV3 kononnya untuk memperingati tragedi runtuhnya World Trade Center (WTC) pada 11 September 2001 Di Amerika Syarikat.

Penyeluk Saku Kanak-kanak

Aksi-aksi penyeluk saku kanak-kanak bukan cute tau..hoho..Kecik-kecik dah nak jadi toyol. Kan kantoi.