Berstail Santai Gaya Kate Middleton

Hmmm..Kate Middleton,, isteri kesayangan Putera William ternyata bijak menggayakan pakaiannya dalam apa jua upacara, tidak kira ketika menghadiri makan malam diraja, mahupun ketika hanya bersantai di shopping mall. Of course la..kalau nak jadi isteri putera raja mestilah kena pandai bersolek, bergaya..kan kan?? Takkan la seorang puteri nak berpakaian selekeh gedebeh… Read more

Akibat Kegawatan Ekonomi Dunia~Superhero Wat Part Tym..

Hhohohohhhh…korang mesti tengok semua nih..akibat kegawatan ekonomi dunia, superhero-superheroes seluruh dunia nekad nak wat part-tym job bagi menyara diri mereka sendiri dan kekasih-kekasih mereka..dunia skg keja menyelamat dah tak diperlukan dah dengan kehadiran polis, cid, fbi, bomba, pasukan penyelamat gerakan am, askar-askar dan macam-macam lagi lah.. :panic:      … Read more

Robot Menari? Gempak Nih..!!

      Pernah tak korang dengan tentang robot perempuan yang boleh menari? Hmmmm..tentu tak pernah kan? Kalau korang nak tahu, sebelum nie ada robot yang pernah dicipta dengan kebolehan menari. Robot ini dikenali dengan nama robot HRP-4C tetapi, kekurangan robot ini adalah, ia hanya boleh menggerakkan bahagian atas tubuhnya sahaja,… Read more

Lukisan 3D Di Dinding Rumah

Hmmm…pernah tak korang tengok lukisan ala 3d di tepi-tepi jalan ataupun galeri lukisan? Sekarang, dah wujud satu fesyen baru dimana lukisan 3d nie dilukis di dinding rumah pulak bagi tujuan hiasan rumah. Tentu korang tertanya-tanyakan..cantik ke tak hasilnya nanti.. So..apa kata korang layan dulu gambar-gambar yang disediakan. Pastu kalau nak… Read more

Nak Timbang Bayi

Seorang perempuan masuk ke dalam sebuah Klinik sambil mendukung seorang bayi… Tiba-tiba perempuan itu ternampak sebuah alat penimbang berat untuk orang dewasa. Ia menghampiri alat penimbang tersebut, tapi kemudian nampak kebingungan. Seorang petugas klinik itu melihatnya… menghampiri dan bertanya kenapa ia nampak kebingungan. “Sebenarnya saya ingin menimbang bayi ini, tapi… Read more

5 Bintang Hollywood Yang Cakap Diorang Taknak Bercerai Tapi Akhirnya Bercerai Jugak..

Masa depan sememangnya susah untuk diramalkan, terutamanya apabila berkaitan soal jodoh dan ajal. Begitu juga dengan 5 pasangan selebriti terkenal Hollywood yang bersumpah untuk sehidup semati dan berkongsi susah dan senang ini. Ketika di puncak kebahagiaan, diorang cakap tak mungkin akan bercerai atau bercerai bukannya satu pilihan dalam satu perkongsian… Read more

Resipi Berbini 4..

Di bawah ini adalah antara cara yang boleh digunakan untuk hidup berpoligami atau bagi anda yang berniat hendak curang dengan pasangan. Bila anda balik lambat, jangan kata ada meeting, katakan padanya bahawa anda ada affair, mesti dia ingat anda bergurau dan tak akan tanya lagi.. Sila gunakan panggilan ‘sayang’, ‘honey’,… Read more

Spesies Terbaru Haiwan Pelik

Dengan keadaan masyarakat moden dengan penggunaan pelbagai teknologi canggih, para penyelidik berjaya menemui pelbagai spesies haiwan pelik yang amat jarang ditemui di dunia. Haiwan-haiwan ini tersorok di tempat-tempat paling terpencil di dunia dan korang pasti terpegun melihat spesies aneh ini..watch out..!!!! :study: 1. Viperfish    2. Yeti Crab    3…. Read more

Mak Tendang Bola Kat Muka Anak

Hmmmmm…macam-macam yang berlaku pada dunia zaman sekarang. Baru-baru nie laman video Youtube heboh dengan kemunculan video seorang ibu yang sedang bermain bola dengan anaknya telah dengan tidak sengaja menendang bola itu tepat ke arah muka anak kecilnya yang berusia antara 3-4 tahun itu. Sedang anaknya syok-syok bermain bole sorang-sorang, maknya… Read more

Manusia Berkulit Biru

Manusia berkulit biru amat jarang ditemui namun ia sememangnya wujud di sebabkan oleh beberapa faktor kesihatan yang mempengaruhi warna kulit manusia. Pada tahun 1820, seorang budak yatim piatu yang berasal daripada Perancis bernama Martin Fugate telah mendapat sebidang tanah di sebelah timur Kentucky yang dinamakan Troublesome Creek. Kemudian Martin telah… Read more