Kereta paling kecil di dunia

Alahai comelnya kalau ada sebiji kereta kecil macam ni. Mesti rasa macam bawa kereta mainan je kan?

Pembuka penutup botol yang unik

Errr sanggup ke nak buat macam ni? Takkkkkkkkkkkkkk Thanks Topo sebab betulkan title tadi, tersilap. Hehe

Kotak rokok di Singapore, menjijikkan

Geli, menjijikkan. Katakan ‘TIDAK’ pada rokok!

Budak lelaki kaya jari

Budak cina berusia enam tahun, mempunyai 15 jari dan 16 jari kaki, empat jari pada satu tangan, dan tiga jari tangan bercantum.

9 rekabentuk sinki yang kreatif

1) Direka oleh syarikat Tendadorica.

Perhentian bas yang kreatif

Kalau pergi luar negara, macam-macam bus-stop kita boleh tengok. Tapi sekarang dekat Malaysia pun apa kurangnya, dah banyak juga ada bus-stop yang creative setanding dengan negara luar. Hehe. Tapi belum ada gambar, siapa yang ada gambar bolehlah kongsikan dekat sini.

10 tisu tandas yang unik dan menarik

Tisu tandas pun ada macam-macam design. Tisu tandas rumah korang design macamana? Sayang nak guna ni hahahahahaha.