Cabaran SEO Bermula 1 September 2010

Assalamualaikum, diumumkan bahawa cabaran ini ditangguhkan sehari kerana ramai yang belum dapat access ke ruangan ahli premium. Jadi cabaran ini ditunda sehari untuk mengelakkan sebarang kekeliruan. Untuk pertanyaan dan soalan akan dijawab dalam masa yang terdekat. Harap maklum, sebarang masalah sila hubungi admin diruangan support username:cyber_goat status:Ahli Percuma Login:http://www.teknikamazon.com/wp-login.php Selamat… Read more

Cabaran SEO 2: Teknik mencari niche

Assalamulaikum, Tutorial bagi cabaran seo 2 boleh di download sekarang: http://www.teknikamazon.com/cabaran-seo/cabaran-seo-2-memilih-niche/ (hanya boleh dilihat oleh ahli premium) p/s: semua pertanyaan dan email akan dibalas secepat mungkin, harap bersabar. Status anda: Ahli Percuma Login di:http://www.teknikamazon.com/wp-login.php username:cyber_goat Selamat menyambut hari kemerdekaan =) admin Cabaran SEO 90 hari Teknik Dominasi Amazon Putrajaya, w.p… Read more

Cabaran SEO 1 -Selamat Datang

Salam, Cabaran SEO kini telah bermula, http://www.teknikamazon.com/cabaran-seo/cabaran-seo-1-selamat-datang/ (hanya boleh dilihat oleh ahli premium) Untuk Tugasan pula kan menyusul pada jam 2 petang, Tutorial: Teknik mencari Niche Level anda: Ahli Percuma login di: http://www.teknikamazon.com/wp-login.php Username anda: cyber_goat Selamat menyambut hari kemerdekaan =) admin Cabaran SEO 90 hari Teknik Dominasi Amazon Putrajaya,… Read more

Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

1001 Kebaikan Pisang

Zat yang terkandung dalam sebiji buah pisang ternyata sangat banyak. Pisang yang benar-benar masak lebih mudah dicerna dan gula buahnya telah berubah menjadi glukos semula jadi dan proses penyerapan serta peredarannya didalam darah juga menjadi lebih cepat. Antara khasiat pisang yang lain. 1. Sebagai sumber tenaga Pisang dapat dicerna dengan… Read more

Rahsia disebalik nombor rumah anda

Pernah tak anda terfikir mengapa anda memilih rumah yg anda duduki sekarang? Apa nombornya? Apa yang menyebabkan anda tertarik untuk mendiami rumah tersebut?. Ikuti rahsia disebalik nombor rumah anda. Jom kita kira apakah no yang mewakili rahsia disebalik no rumah anda. Kiraan: Nombor 17 = 1+7=8 Jadi angka rumah anda… Read more

Tip Tangani Marah

Amarah yang tidak dikawal dengan baik akan menjejaskan kehidupan dan hubungan. Akibatnya anda mungkin tidak disenangi oleh rakan, mahupun akan menjejaskan prestasi kerja anda. Dengan keadaan minyak naik, harga barang naik & mahal, ini memberi tekanan kepada anda, mahupun kepada pasangan anda. Kesilapan menangani marah akan menyebabkan rumahtangga bergolak dan… Read more

Seni Tembikai

Ala…gambar-gambar kat atas ni dah biase tengok kat kenduri kahwin…Okay, jom tengok yang luar biase lak… Macam sedap kan..yum..yum Yang ni paling geli, ade sape-sape nak try??