Boboiboy Di MidValley

Kepada peminat rancangan kartun Boboiboy yang ditayangkan di TV3, bolehlah berkenalan lanjut dengan team produksi boboiboy di MidValley. Peminat boleh berjumpa dengan pencipta dan pemberi suara bagi watak2 dalam kartun boboiboy tersebut. Sesi berjumpa dengan peminat akan diadakan pada 8 Disember dari 6 petang hingga 7 malam.

Pencipta utama watak kartun boboiboy iaitu Anas, kartun animasinya itu telah mencapai tahap pencapaian yang amat memberangsangkan kerana ramai peminat yang menonton rancangan tersebut apabila ditayangkan. Dari segi komersial juga mendapat kutipan yang agak baik dari iklan dan produk.

Boleh dikatakan ini adalah kartun no. 1 di malaysia mengatasi kartun animasi Upin dan Ipin. Rancangan Boboiboy agak lain kerana ianya lebih kepada superhero tetapi untuk kanak2. Anak aku pun suka. Haha.  Untuk peminat yang mengunjungi sesi tersebut berpeluang menerima 50 beg hadiah bersama tandatangan watak Boboiboy secara percuma dan dapat beli alat tulis pada harga istimewa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>